19. kolo WU-17, Osijek – Agram 2 : 3, LIIIIVVVAAAAAJJJJJJJJJJJJ 💪😎❤️

19. kolo WU-17, Osijek – Agram 2 : 3, LIIIIVVVAAAAAJJJJJJJJJJJJ 💪😎❤️

Luda utakmica kadetkinja u subotu u Osijeku, i bilo je za dlaku da opet nastrada zvono u Kasijana 💪🤣.

Teškom mukom, ali zasluženo izborena pobjeda na uvijek nezgodnom gostovanju kod Osječanki, na kojoj sam trebao i planirao biti, ali je život isplanirao nešto drugo 😢. Gruba, najgrublja poruka od majke u petak ujutro, i umjesto u Osijek na utakmicu, sa suprugom sam se u subotu uputio u Sukošan, na sprovod svoje prve rodice Zrinke 😢❤️.

Suze mi idu dok pišem ove retke i teško mi je bilo što o tome napisati 😢.

Večera je prošla u sumornom raspoloženju, koje su dodatno osumorile vijesti koje su dolazile s utakmice pionirki, gdje su Agramerke trebale pobjedu protiv domaćina kako bi ostale u utrci za naslov prvaka, ali iako je poluvrijeme završilo 0 : 0, uz, po izvještajima oštru borbu, u drugom poluvremenu su Osječanke pokazale nadmoć i pobijedile 4 : 0, i time praktički tri kola prije kraja osigurale naslov WU-15 prvakinja.

Nakon večere, šank u Kasijana je bio karmom predodređena opcija i jedina mogućnost ❤️.

Drugar Jameson, par fenomenalnih ljudi na šanku i iza njega, Josipa ❤️, Maja ❤️, Luka ❤️, Ivo ❤️, Martina ❤️, i praćenje utakmice kadetkinja je moglo početi.

Mobitel na šanku s otvorenom grupom “Roditelji Agram” gdje su se slijevale poruke i video zapisi nije naravno nikako usporediv s TV prijenosom, ali je zato bio ekstra za naš tulum 😎🤣.

Riješili smo već dvi runde, kad je došao prvi značajni update – 0 : 1 Marija ❤️💪. Nažalost, dok smo rješavali treću, eto ti novog updatea 1 : 1 🙄.

Tako je završilo i poluvrijeme, i taman tu negdi sam zagubio broj rundi 😮🤣, da bi odmah na početku drugog poluvremena mobitel opet zabrundao, aha evo, “al čekaj Ivo samo da ti još ovo kažem”, i dok sam ja kazao Ivu što sam mislio i pogledao mobitel, na njemu su već bila DVA updatea:

“Lu mi je dala goooool” 💪💪💪 (a u stvari nije, već ga je dala Marija ❤️💪, i u grupi je krivo javljeno)

“Aaa, šit, pa 2 : 2 odma” 😮🙄.

Tulum na šanku je u punom jeku, ali mene polako obuhvata nervoza. Faaak, pa neće valjda?

Nervoza je prekinuta deset minuta kasnije s prijavom “2 : 3 Lucija” ❤️.

E, onda sam doslovo opalijo jedan real-life roooaarrr LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVVVAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ na šanku 💪💪💪💪💪💪💪💪. To je to, AJMO CUREEEEE, #samojako.

No, pola sata je još do kraja utakmice, i pred kraj je nervoza u grupi, a bogami i kod mene na šanku dosizala vrhunac jer poruke pristižu, ali to nisu updatei rezultata već poruke podrške, sve do 22:17 kad stiže THE PORUKA:

LIIIIIIIIIIIIIIIIIIVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ je ovaj put bio popraćen masivnim udarcem po zvonu iznad šanka u Kasijana, “Daj svima rundu, kćer će mi biti prvakinja Hrvatske” ❤️❤️❤️.

Zvono je ovaj put izdržalo 💪 i bilo mi je ekstra proslaviti ovaj uspjeh Agramerki i moje Lu s tako dragom ekipom na šanku u Kasijana. To je moj Cheers, moj “Kafić uzdravlje”, i zahvalan sam karmi što mi je vikend ispunjen suzama ipak na kraju završio tako lijepo 🤗.

Fotografske dužnosti na utakmici u Osijeku su ovaj put odradili drugi, i kako tu očito ima neka poruka (eh, morati ću se aktivnije uključiti na taj Instagram), ovo je THE slika:

Savršena večer je mogla imati samo jedan završetak ❤️. Moja klupica ❤️.

Da ovo izvješće, iako u stvari vrlo osobno, ipak bude koliko toliko kompletno, najprije službeno izvješće s utakmice.

Uz sljedeću sliku ide i jedna napomena! Lu mi je rekla da su dobili PET žutih kartona, i da su ga uz nju ❤️💪 i Pajo, dobili još i Kloba i Marija, te trener Milković ❤️.

Zašto Stela nije igrala? 🤔. Državno prvenstvo u školskom futsalu je krivo 😢😢😢. Vidio sam Stelu kako šepa na kraju finalne utakmice, problemi s kvadricepsom, i iako je bila spremna i ozljeđena ❤️💪 ući pred kraj ako bude potrebe, cure su se pobrinule da potrebe ipak ne bude i da Stela ne mora pogoršavati svoju ozljedu.

Evo i rezultata svih utakmica 19. kola. U prošlom kolu Istra pobijedila 8 : 0, jučer 10 : 0, hmmm, jesu li to odlučili da bar Ivona Otto osvoji titulu najboljeg strijelca? Vidit ćemo. No slaba će im to biti utjeha 😎.

A evo i tablice.

Tri kola prije kraja, gdje Agramerke imaju igrati doma s Neretvom i Rijekom, te s Marsonijom u gostima, zec je još u šumi, ali je na otvorenom, stoji mirno dok ga imamo na nišanu, i iako ćemo ražanj početi praviti tek 8.6., nakon zadnje utakmice s Rijekom na Španskom, djevojke Agrama su najteže prepreke u zadnjih mjesec dana savladale muški (well, loool za upotrebu pridjeva Zvone🤣), pokazale nevjerojatan karakter i momčadski duh, i sad je preostalo demonstrirati vrhunski profesionalizam i odraditi stvar do kraja 💪.

Nemam ama baš nimalo sumnje u to da će ga Agramerke i odraditi ❤️.

2 misli o “19. kolo WU-17, Osijek – Agram 2 : 3, LIIIIVVVAAAAAJJJJJJJJJJJJ 💪😎❤️

Komentiraj