#father_of_lu is live and kicking on Instagram

#father_of_lu is live and kicking on Instagram

Uz toliko napravljenih dobrih slika u proteklih godinu dana … it was inevitable 😎.

Što s tribina, što uz rub terena, s fotoaparatom temeljito ispraćena cijela Prva HNLŽ WU-17 2023/24 sezona s trijumfom Agrama na kraju, a uz to i povijesni uspjesi WU-17 reprezentacije u kvalifikacijama za WU-17 EURO.

Sve je na blogu, naravno … ali ko danas čita blogove 🤣🤣🤣.

Bilo je malo snebivanja, da ne kažem otpora kad sam iznio ideju, ali kad sam dao čvrste garancije da će Instagram account biti maksimalno profesionalan i posvećen, kako i kaže na profilu “Following woman’s football, all the way. Unofficial photographer for @znk_agram and Croatian WU-17 national team 📷”, dobio sam green light 💪.

“Ali, svaku moju sliku koju planiraš objaviti ja moram odobriti!” 🤣.

Eh, ta današnja omladina i njihova želja za apsolutno perfektnim javnim imidžem 🙄🤗 (ne da su oni išta krivi da je današnji svijet takav, oni se samo vrhunski prilagođavaju 😢❤️).

I tako bi stvoren #father_of_lu Instagram profil.

Posvećen primarno ženskom nogometu (izuzetak će biti kad Brazil osvoji Mundijal i Hajduk prvenstvo ❤️) iz prostog razloga – jednom kad pogledaš svoje dijete u bitnoj nogometnoj utakmici s ozbiljnim ulogom, pa nek se rad i o ženskom nogometu ❤️, teško je takav doživljaj doživjeti gledajući bilo kakvu momčad dok igra na TVu.

Ne da ću sad pozorno početi pratiti žensku Ligu prvaka (čak nisam siguran ni gdje se to uopće može gledati kod naših TV providera), ali ženski nogomet je u Hrvatskoj u velikom usponu, čeka se plasman neke ženske reprezentacije na veliko natjecanje gdje naše seniorke u borbi za WEURO 2025 zasad odlično stoje ❤️💪, Lu će gotovo sigurno iduće godine igrati ozbiljan seniorski nogomet i #father_of_lu Instagram profil je mjesto gdje to sve planiram temeljito ispratiti.

Za kraj, snapshot dosadašnja 33 posta. Nadam se da će ih biti još puno.

Komentiraj