Kadetkinje Agrama osvojile Naftaš Kup u Ivanić gradu 💪😎❤️

Kadetkinje Agrama osvojile Naftaš Kup u Ivanić gradu 💪😎❤️

Zadnji pohod ove sezone kadetkinjama Agrama je bilo odraditi ovu subotu na 1. međunarodnom WU-17 Naftaš Kup turniru u Ivanić gradu … i odradile su ga u skladu sa svojom reputacijom 💪❤️.

Cjelodnevno druženje, na kojem ja nažalost nisam mogao biti 😭 jer sam se morao posvetiti malo i svojoj drugoj kćeri reprezentativki koja se natjecala na Svjetskom kupu u kickboxingu u Budimpešti, na prekrasnim terenima (nekadašnjeg) Naftaša, po prekrasnom sunčanom danu (sve su na kraju bile crvene ko rakovi 🤣) … bilo bi puuunooo fenomenalnih slika da sam bio tamo, ali … nije bilo suđeno.

Prvu utakmicu su počele dok sam ja tek kuvao kafu, u 8:45 🤣, i u njoj su, još mamurne, pobijedile Savicu 3 : 0 (Lu, Rea, Rea strijelci).

Taman kad sam upalio svoju Mazdu da krenem put Budimpešte, počela je tekma protiv Moslavca … i tu je bilo puuuno poruka 🤣 … kako potvrđuje i lista strijelaca za rezultat 10 : 0 (Lu, Magda, Stela, Stela, Monika, Dora, Lu, Vita, Lu, Rea).

Jesam li ušao u Mađarsku, evo i treće utakmice u skupini, protiv Slobode iz Tuzle … i jopet 10 : 0 (Lu, Tia, Stela, Tia, Rea, Rea, Nika, Dora, Beka, Vita).

Prikladno vrijeme da se zahvalim Gogsy na temeljitom i pozornom praćenju i izvještavanju u našoj WhatsUp grupi ❤️❤️❤️, a i za jednu dobru fotku.

Nakon toga je uslijedila završna utakmica skupine protiv Nove Gradiške, i tu isto nije bilo neke napetosti s obzirom na pobjedu 7 : 0 (Lu, Magda, Lu, Stela, Beka, Dora, Pajo).

S uvjerljivo osvojenim prvim mjestom u skupini, uslijedila je višesatna pauza do finala dok su se ostale momčadi razigravale za poredak od 3. – 8. mjesta, a cure su tu pauzu provele … uživajući ❤️.

U finalu je uslijedio okršaj sa Selcem iz Slovenije, koji je donio samo malo neizvjesnosti u turnir, s obzirom da je završilo pobjedom Agramerki 3 : 0 (? – prvi gol je kiksalo izvještavanje 😮🙄, Stela, Beka).

Pobjednice.

U svojoj zadnjoj utakmici za U-17 momčad Agrama, Stela je umjesto Luane ponijela kapetansku traku … točno kako i treba ❤️, a negdje u drugoj ili trećoj utakmici su se zamijenile u svojim standardnim ulogama – Stela je pošla u sredinu a Luana na krilo … i samo kratki komentar Luane: “Heeej, znaš tata kako mi je Stela savršeno davala lopte” 💪❤️ … pa su shodno tome i zamijenile pehare – Lu je ponijela onaj za najboljeg strijelca, a Stela ide doma s peharom za najbolju igračicu turnira ❤️.

Jedna za kolekciju.

A ovo ide na policu 💪.

Hvala svima na fotografijama ❤️❤️❤️.

Komentiraj