Lu i Veronika opet idu na državno u školskom futsalu ❤❤❤

Lu i Veronika opet idu na državno u školskom futsalu ❤❤❤

A ja sam konačno mogao pogledati utakmicu s tribina 🤗🤗🤗.

Doduše, ako ćemo pravo, današnje dvije finalne utakmice koje su odigrale Luana i Veronika, sada svaka za svoju školu (Lu za OŠ Kajzerica, a Veronika za Prvu ekonomsku) nisu bile bitne za određivanje ekipe koja će Zagreb predstavljati u Poreču na Državnom prvenstvu osnovnih i srednjih škola u futsalu zato jer iz Zagreba, s obzirom na veličinu na državno idu obe ekipe iz finala (a isto vrijedi i za Osijek, Split i Rijeku), ali … kad si već u finalu, ne bi bilo loše pobijediti i postati prvakom Zagreba 😎.

Taj cilj smo ostvarili 50%, jer je Luana sa svojom ekipom iz OŠ Kajzerica bila u finalu uspješna, no u stvari bi mogli reći i da nam je uspješnost bila 100% zato jer je Veronikina ekipa iz Prve ekonomske za protivnice u finalu imala Sportsku gimnaziju, a čija ženska futsal ekipa se redom sastoji od U-17 reprezentativki Hrvatske 😎😂, tako da je konačni poraz od 3:0 u stvari bio odličan rezultat.

Što se pak Luanine utakmice tiče, tu je prije utakmice bilo dosta nervoze jer je prošle godine s Veronikom u srednju školu iz futsal ekipe OŠ Kajzerica (koja je prije dvije godine bila 3. na državnom u Vinkovcima) otišlo još par cura u biti ostavljajući Luanu takoreći jedinu u ekipi koja baš zna ozbiljno igrati nogomet. Da stvar bude još gora, druga najbolja igračica je talentirana košarkašica koja je danas išla igrati svoje zagrebačko finale u košarci i nije mogla doći na utakmicu.

No, svi strahovi su se pokazali neutemeljenima zato jer je Luana odigrala kao Messi, zabivši 4 gola uz jednu asistenciju za konačni rezultat 5:1 protiv cura iz OŠ Prečko ❤❤❤.

Hvala Zagrebačkom školskom sportskom savezu na snimanju videostreama, koji možete pogledati dolje, a svakako preporučam da pogledate bar desetak sekundi, s početkom u 29:40 i Luanin gol za 4:1 😎.

Što se pak tiče Državnog prvenstva u Poreču, to će i za Luanu i za Veroniku biti više rekreativni izlet bez očekivanja nekog velikog rezultata 🙄.

U konkurenciji srednjih škola, gdje će nastupiti Veronika s svojom Prvom ekonomskom, u Poreču će se naći i sportske gimnazije iz Osijeka, Splita i Rijeke sa svojim ekipama i U-17 reprezentativkama i tu bi i polufinale bilo nevjerojatno veliki uspjeh.

Prisjećajući se pak kako je to izgledalo prije dvije godine u Vinkovcima za osnovne škole, 99,9% je vjerojatno da će Luana brzo naići na ekipu u kojoj će biti bar dvije cure koje možda ne znaju igrati nogomet kao Lu, ali ga znaju igrati dovoljno dobro da Lu sama protiv njih ipak neće imati gotovo nikakve šanse.

A opet … kad imaš Messija u ekipi, sve je moguće ❤.

Fotogalerija – Luanina ekipa i dodjela medalja:

Fotogalerija – Veronikina ekipa i dodjela medalja:

2 misli o “Lu i Veronika opet idu na državno u školskom futsalu ❤❤❤

Komentiraj