Malo o sutrašnjem derbiju

Derbi.

Dvi najbolje momčadi (da se nitko ne uvridi) u direktnoj borbi za naslov. U utakmici koja, kako mi Dalmatinci to volimo reći, “gaće para”.

Nisam još uvijek 100% siguran, ali ozbiljno se mislim sutra ujutro sjesti u auto i učiniti 300 kilometara da pogledam utakmicu uživo 🤔.

Pogotovo zato jer su Luana i cure ozbiljno napaljene da vrate Osječankama za poraz iz prvog kola ovogodišnjeg prvenstva!

“Ček, ček, ček, koja Luana, koji Osijek , o čemu ti pričaš Zvone???”

Ahahahaha, vi ste mislili da ja pričam o derbiju Hajduka i Dinama, sutra na Poljudu?

LOOOOOL 😂😂😂😂😂😂😂😂😂.

Ma noooo.

Mislim, i to će biti jedan fajn derbi, u kojem se od srca nadam pobjedi Hajduka da prvenstvo bude do kraja spektakularno, a još više se nadam da će Hajduk odigrati hajdučki.

No, moja tema je sutrašnji derbi HNLŽ U-15 prvenstva u kojem će se u Osijeku sastati ŽNK Osijek i ŽNK Agram, u kojem igra moja Lu, u utakmici koja će lako moguće odlučiti naslov prvaka (iako je to tek prvo od 11 proljetnih kola!).

Naime, kao što sam već napisao, Osječanke su u prvom kolu nanijele gostujući poraz Agramu pobijedivši ga u Španskom rezultatom 3:1, nakon čega su i jedni i drugi redom pobjeđivali sve ostale protivnike i odmah je bilo jasno da će “uzvratna” utakmica u Osijeku biti ključna.

Srećom (po Agram ❤) Osijeku se u predzadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva desio doista nevjerojatni kiks kad su doma izgubili od Neretve 2:0 (Neretva je tek 5., s pet poraza i šest pobjeda dosada, zato iznenađenje), tako da ovu utakmicu Agram i Osijek dočekuju izjednačeni, oboje sa po 30 bodova, s time da Agram ima nešto bolju gol razliku +49 naprema +45.

Uglavnom, utakmica u kojoj bi eventualna pobjeda značila veliki korak ka naslovu prvaka … i sad sam na sto muka da li se sutra uputiti do Osijeka i pogledati moju najdražu Lu uživo 🙄🤔.

Za kraj, da ne bi ispalo da je 1. HNLŽ U-15 two-man (woman?) band, svakako se moraju spomenuti još dvije ekipe – Zadranke (ŽNK Donat) koje vodećem dvojcu ozbiljno pušu za vrat (imaju dva poraza, od Agrama i Osijeka, ali i gol razliku +40 što dosta govori!) i kao drugi ozbiljan konkurent ŽNK Hajduk Split, s tri nabirkana poraza, ali sve se to još sitgne (eto da ipak ima i malo Hajduka ❤❤❤).

Komentiraj