JEL OVO NAS NEKO ZAJEBAVA???

JEL OVO NAS NEKO ZAJEBAVA???

Da li sam nešto krivo shvatio, ispravite me ako griješim – dakle, šupci iz Slobodne Dalmacije po HDZovoj direktivi kontinuirano lažu o Ivoševićevom ocu u raznim člancima, i kad Ivošević popizdi i kaže “napit ću vam se krvi”, DORH diže optužnicu protiv Ivoševića s kaznom od 5 godina zatvora????

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

No, slažem se da je Ivošević pogriješio … ne možeš takve stvari ljudima, pardon govnima, govoriti pred svjedocima 🙄. To se riješava drugačije – jedan na jedan, direktno … naravno, SAMO ako ozbiljno misliš!

Ako si trenutno popizdio jer ti je puna kapa kurvanjskih hadezeovskih laži, i u stvari to uopće ne misliš ozbiljno, onda to napraviš ovako … i daš priliku govnima da te iscipaju na legalnostima 😥.

A e, da je političar biti lako, političar bi bio svako.

UPDATE: Hmmm, neopravdano sam bio grub prema novinarki (zna mi se desiti, kad reagiram na prvu 😂), pa sam editirao u skladu s novim informacijama:”Tvrdi i da mu je kazala da nije bila za objavu članka o njegovom ocu, nego da je to naredila viša uređivačka struktura pa je on zaključio da se radi o pritisku politike te kazao: ‘Svima onima koji svjesno stavljaju moju familiju u usta, napit ću se krvi. Objavit ću list Okupirana Dalmacija u kojem ću navesti koliko svaki grad i općina daju Slobodnoj Dalmaciji.’ “

Komentiraj