Završetak WU-17 prvenstva u totalnom kaosu 🙄

Završetak WU-17 prvenstva u totalnom kaosu 🙄

Prije tjedan dana, nakon fenomenalne pobjede nad Osijekom u 19. kolu kojom su Agramerke zadržale prvo mjesto na tablici, sve je bilo jasno – tri kola do kraja, tri protivnika “iz donjeg dijela tablice” (Marsonija, Neretva i Rijeka) i tri subote – 25.5., 1.6. i 8.6. – da se stvar finišira i privede kraju (s nadamo se, još jednom titulom kadetskih prvakinja za ŽNK Agram).

Ali, onda je nekome u HNSu sinulo – LJUUUUDIII, PA IMAMO WU-15 TURNIR U CRNOJ GORI ZA PIONIRKE TOČNO TAJ ZADNJI VIKEND!!!!! 😮😮😮

I onda nastupa kaos i rusvaj 🙄.

Naime, pionirke i kadetkinje prvenstvo igraju skupa (igra se po cijeloj Hrvatskoj što je i ovako poprilično financijsko opterećenje za klubove ženskog nogometa, a kamoli kad bi imali još i duplo više gostovanja za odraditi), i ako pionirke ne mogu igrati kolo taj vikend, onda ne mogu ni kadetkinje!

Ekipa iz HNSa je odlučila problem riješiti tako da su naprosto ta zadnja tri kola stisnuli u dva tjedna, čime su prvenstvo doveli na rub regularnosti 🙄. Sreća u rusvaju je što su četvrtak i petak, 30. i 31.5. praznici za djevojke, pa je zadnje kolo pomaknuto na odigravanje 1.6., a predzadnje kolo je gurnuto u termine 30. i 31. svibnja, a neke utakmice su stavljene u međutermin tijekom tjedna.

Tako su Agramerke ovaj utorak gostovale u Slavonskom Brodu kod Marsonije, u utakmici 21. kola, a ovu subotu su trebale odigrati utakmicu protiv Neretve iz 20. kola. Ali, avaj i kukulele, prekjučer je stigla vijest da se utakmica odgađa, jer je Metkovćankama “otkazao autoprijevoznik” 🙄, a što za Agramerke znači da će dva zadnja kola prvenstva, odigrati u back-to-back utakmicama, prvu u subotu 1.6. protiv Neretve, a drugu u nedjelju 2.6. protiv Rijeke.

Ako se opet nešto ne promijeni. 🙄

Teško je to sve više pohvatati, pogotovo kad se uzme u obzir ažurnost s kojom HNS objavljuje službene rezultate na svojim stranicama, tako da su ove dvije slike, s rezultatima dosad odigranih utakmica ova dva kola, vjerojatno ne posve ažurne:

Za kompletnost, evo i parova zadnjeg kola:

A nisam siguran ni koliko je ažurna trenutna tablica:

No, osnovna kalkulacija za Agramerke se ne mijenja – dvije pobjede su do novog WU-17 naslova prvakinja Hrvatske 💪❤️.

1 misao o “Završetak WU-17 prvenstva u totalnom kaosu 🙄

Komentiraj