20. kolo WU-17, Agram – Neretva 8 : 0

20. kolo WU-17, Agram – Neretva 8 : 0

Kaotični završetak WU-17 prvenstva je došao u završnu fazu i nakon mlake i neuvjerljive, ali ipak rutinerske pobjede 2 : 0 u gostima nad Marsonijom, u prije deset dana unaprijed odigranom susretu 21. kola, s vikendom je došlo vrijeme da Agramerke odigraju dvije završne utakmice u svom pohodu na četvrtu uzastopnu titulu kadetskih prvakinja Hrvatske.

Danas su protiv Neretve na terenima NK Prečko pokazale da je ono u Slavonskom brodu ipak bio samo loš dan 💪.

Brzi gol u drugoj minuti, pa onda par minuta kasnije još jedan su otklonili bilo kakvu nervozu oko rezultata, pri čemu treba reći i da su protivnice gotovo sigurno bile poprilično umorne od (bar) sedmosatnog puta iz Metkovića (pri čemu im je sutra putovati u Zadar na noge Donatu u njihovoj završnoj utakmici prvenstva 🙄❤️).

Uglavnom, bila je to totalna dominacija kroz cijelu utakmicu, začinjena s ukupno osam golova … a mislim da sam izbrojao i bar tri pogođene stative 😎.

I to je to.

Sutra protiv ŽNK Rijeka, ovaj put na pravom domaćem terenu u Španskom 💪, za TITULU PRVAKA. Nika ❤️, Štefani ❤️, Lana ❤️, Ivona ❤️ i Mia ❤️ iz NK Istre će sasvim sigurno odraditi svoj dio posla u svojoj domaćoj utakmici 22. kola protiv Gorice … and, funny thing, zašto Agram igra u 15:30 a Istra u 17:30? … but whatever … jer to uopće neće biti bitno.

Rijeka će, pogonjena lokalpatriotizmom (Forza Istria 💪❤️), sigurno biti puno teži protivnik od Neretve danas, nervoza će sasvim sigurno biti prisutna, ali tako je to u sportu kad je at its best … kad je vrijeme da se pokaže šampionski karakter i čelična muda (evo mene opet 🤣), pa tko sa štitom, a tko na štitu.

Još je šesnaest sati do utakmice … i ne mogu dočekati.

Pobjednice.

Fotogalerija.

Mora biti i par slika od moje Lu ❤️.

1 misao o “20. kolo WU-17, Agram – Neretva 8 : 0

Komentiraj